Profil

Glorious Enterprises Danmark er et veletableret firma som specialiserer sig i import og distribution af alle slags gode kvalitets instrumenter til Kirurgi, Dental, Veterinær og Skønhedspleje.


Vore instrumenter bliver distribueret til forskellige dele af Skandinavien samt til hele Europa gennem distributører til hospitals- og sundhedsindustrien. Siden 1974, har vi betjent sundhedsindustrien med de fineste produkter. Vore fortsatte vækst skyldes vore berømte garantier og vor engagement i vore kunders tilfredshed.

Vi er stolte af, at vores brede vifte af instrumenter dækker mere end 15,000 kvalitetsinstrumenter, som dækker en lang række af kategorier.


På vort lager, beliggende i Albertslund har vi et stort antal af instrumenter, så vi kan opfylde vore kunders krav om hurtig levering.

Vi opfordrer vor potentielle kunder om at anmode om prøver af forskellige produkter, som vil blive leveret til Dem uden beregning og hvis produktets kvalitet  opfylder deres krav, ville det glæde os, at begynde forretninger med Dem.

Alle vores standard varer er af stålkvalitet AISI410, 420 og 18/18, men vi har også en economic linje.

Vores politikker


Kvalitetspolitik:
Vores målsætning er, at vi som minimum, vil leve op til vores kunders krav og forventninger når det gælder vores produkter og ydelser – ligesom vi til enhver tid lever op til myndighedernes krav vedrørende import og salg af medicinske produkter

Vores leverandør af kirurgiske instrumenter overholder alle europæiske krav til CE-mærkning af produkter (MDD / MDR) og er desuden certificeret i henhold til de internationale standarder ISO 9001:2015, ISO 13485:2016, ISO 14001:2016. Vores leverandør er også FDA godkendt.

Vores leverandør har strenge kvalitetskontrolparametre, og det anvendte materiale er rustfrit stål af japansk oprindelse godkendt til medicinske formål.

Miljøpolitik:
Miljø, klima og bæredygtighed er noget, vi hos Glorious Enterprises har stor fokus på. Vores miljøtilgang er at genbruge så meget som muligt og være miljøbevidst omkring vores varetransport. Vi fordrer også at vores forretningspartnere, herunder leverandører, fokuserer på at beskytte miljøet i videst mulige omfang.

Kataloger af alle produktlinier er tilgængelige på anmodning.


Vores standard leveringstid for lager produkter er 2-3 dage fra ordre dato. I tilfælde af, at produktet ikke er på lager, vil leveringstiden være 4-5 uger fra ordredato.

Forhandlere og agenter er velkomne, venligst kontakt os, hvis De gerne vil benytte denne mulighed, enhver organisation vil blive behandlet på individuel basis.

    Skriv til os

    For yderligere information om vores produkter